Mare de Déu de l’Alegria

El passat 16 d’abril vam celebrar la festa de la Mare de Déu de l’Alegria, patrona dels esplais, i, com ja és habitual en aquests darrers anys, vam celebrar-ho amb el nostre esplai germà: el C.E. Lluís Maria Chanut, també membre de la comunitat cristiana i ubicat al barri de Sant Roc.

D’una banda, els més petits es van quedar a l’escola de Lestonnac, espai on l’esplai Chanut fa esplai habitualment. Durant el matí van haver de superar diverses proves per a recuperar la felicitat que, finalment, van descobrir que s’amagava dins el cor de cada un de nosaltres. A més, van comptar amb l’ajuda dels nois i noies dels grups de Flames (Suñol) i Sherpes (Chanut), que van acompanyar, conduir i dinamitzar algunes activitats.

De l’altra, els grups de Zènits (Suñol), Joves (Suñol) i Trotas (Chanut) van pujar fins l’ermita de la Mare de Déu de l’Alegria (Tiana) i, malgrat celebrar la jornada d’una altra manera, petits i grans compartien les ganes de celebrar la jornada amb els nens i joves de l’esplai germà.
19535278image3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s