Els més menuts: PICAROLS!

Qui ho diu que ser petit no és compatible amb ser fort i valent? Els Picarols, els més petits de l’esplai, han posat a prova les seves qualitats durant tot el curs i ens han demostrat que ells també en saben de caminar llargues distàncies. És per això que els monitors de Picarols n’estan molt orgullosos i estan convençuts que no hi ha res que aturi aquests petits trapelles (encara que els agradi queixar-se de tant en tant jejeje).

Aprofitant que arriba el bon temps, el grup de Picarols va anar fins l’Alberg Torre Ametller (Cabrera de Mar) i, malgrat que el propòsit inicial era aprofitar el matí de diumenge per a pujar fins al Castell de Burriac, la pluja els ho va impedir (ja se sap… Al maig, cada dia un raig! rayo ). Tot i això, el camí de l’estació de tren a l’alberg ja suposava un gran repte i, com sempre, els nostres menuts van demostrar del que són capaços. Enhorabona i ànims!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s