RUTES

Les Rutes del C.E. Joan Suñol és una activitat d’estiu destinada als més grans. On la presència de valors com l’esforç, la superació i la realització personal, la convivència en grup i el fet de viure una experiència única, ens porten a repetir cada any aquesta activitat en un indret diferent, buscant nous reptes. Anys anteriors, hem realitzat les següents rutes: l’any 2019 una part del camí Ignasià fins Loyola, l’any 2018 el camí del Nord, l’any 2014 Ribadeo-Santiago de Compostel·la, l’any 2013 Àreu-Santuari de Núria, l’any 2012 La Tour de Carol-Carcassone, rutes per Mallorca, el País Basc…

Les Rutes estan destinades a joves de 3r i 4t d’ESO i tenen lloc durant la segona quinzena de juliol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s