Engeguem un nou curs – Octubre 2016

Benvolguts i benvolgudes de nou!

Un nou curs comença i nosaltres reprenem les nostres publicacions mensuals per a oferir-vos un tastet de l’experiència dels vostres fills i filles a l’esplai. A més, al final del post trobareu informació sobre futurs esdeveniments. Abans de començar però, volem donar les gràcies a tots els pares delegats (i altres col·laboradors) per la magnífica xocolatada que van organitzar per a celebrar l’inici del curs d’esplai. Moltes gràcies! I si encara no sabeu de qui us parlem, aquí els teniu:

img_3167

Pel que fa a les activitats dels nostres nens i nenes, aquest mes els grups de Xaloc i Joves han aprofitat la primera excursió per a realitzar l’itinerari dels Set Gorgs a Campdevànol. Tots dos grups van poder gaudir de la natura i el caminar amb un magnífic paisatge de fons. Es tracta d’un itinerari fàcil que us animem a realitzar en família per a gaudir d’un matí de diumenge envoltats de natura. Som-hi!

INFORMACIÓ SOBRE PROPERS ESDEVENIMENTS:

En primer lloc, el proper mes se celebren les festes del barri del Clot i, com és habitual, el C.E. Joan Suñol no hi faltarà: d’una banda, el grup de Zenits participarà en la ja mítica cursa de carros (Strambòtic Prix) i, de l’altra, el grup de Flames muntarà la paradeta del C.E. Joan Suñol.

strambotic-prix

En segon lloc, aquest any ens complau convidar tots el nens, nenes i joves al DIA DE L’ESPLAI, una novetat d’aquest curs que als monitors i monitores ens fa molta il·lusió presentar-vos: una jornada per a celebrar amb amor i joia el sentiment que ens fa créixer com a esplai i que ens uneix a tots plegats. Hi haurà activitats, berenar, música i ball!

DIA DE.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s