Dia de l’Esplai – Novembre 2016

Benvolguts i benvolgudes de nou! En el post d’aquest mes us parlarem de la 1a celebració del Dia de l’Esplai, però no oblideu arribar al final de l’entrada per a consultar informacions sobre propers esdeveniments.

Enguany hem celebrat la 1a edició del Dia de l’Esplai, una novetat proposada amb l’objectiu de promoure el sentiment de pertinença i estima a l’esplai del que tots formem part. Va ser una jornada plena d’alegria amb moments per a reflexionar, jugar, berenar i ballar! A més, volem aprofitar aquest espai per agrair la col·laboració de tots els pares i mares: no només per la seva participació en el ball de Zumba final, sinó pel recolzament i suport que dissabte rere dissabte demostren a l’equip de monitors. Moltes gràcies!!!

INFORMACIÓ SOBRE PROPERS ESDEVENIMENTS

Aquest dissabte serà una gran oportunitat per a fer comunitat. En primer lloc, a les 19.30h celebrarem l’Eucaristia organitzada pel Centre d’Esplai Joan Suñol.  A continuació, el grup coral Gospel Clot ens oferirà un concert benèfic que destinarà els diners recaptats al Grup de Projecció, grup de la comunitat que acull a 50 famílies del barri del Clot molt necessitades. A més, podreu comprar productes de decoració nadalenca a la paradeta benèfica, que també destinarà els ingressos a col·laborar amb el Grup de Projecció.

img_3854

Finalment, i com ja és tradició, un grup de joves de la comunitat organitza el Sopar de la Joguina, on rebreu sopar gratuïtament a canvi de material per al Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s