Comiat d’aquest curs!

Un any més, tanquem un curs d’esplai on les emocions són a flor de pell. Hem viscut grans moments, amb grans activitats i excursions, on tots els grups ens hem unit entre nosaltres. Per això l’equip de monitors i monitores volem agrair-vos, tant a infants com a joves i com a famílies, les ganes i la confiança que heu dipositat en tots nosaltres. Moltes gràcies de veritat! També us volem donar les gràcies pel meravellós regal que ens vàreu fer aquest any, aquí teniu una fotografia de l’experiència! Va estar genial!

Ha estat un bon curs, això si, esperem que l’any que ve sigui igual o millor que aquest! També recordar-vos que el curs d’esplai vinent és un curs molt especial, el nostre esplai fa 50 anys i vindran algunes sorpreses! Esperem compartir-les amb tots vosaltres!

Us desitgem un molt bon estiu i ens veiem a Colònies, Camp de Treball i Rutes!

L’Equip Educatiu del 2017-2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s