El 50è a la Revista Claver

Aquest any 2019 el nostre centre d’esplai celebra el seu 50è aniversari. Per això la Revista Claver ha decidit parlar del nostre centre i de l’evolució d’aquest.

La Revista Claver, què és la revista trimestral dels Jesuïtes El Clot – Escola El Clot, ens han tingut presents en la seva última entrega. Ho han fet a partir d’entrevistes a tres generacions de monitors del centre.

A la Marta Gallues, va ser monitora del centre i actualment segueix vinculada ja que és mare d’un grup d’esplai. Al Martí Verdú, que ha estat monitor del C.E. Lluís María Chanut i responsable del nostre esplai. I a la Marina Carbonell, que actualment està al grup de Formació, on a final de curs haurà de decidir si vol ser monitora del Suñol o del Chanut.

Tots tres responen amb sinceritat, amor i tendresa les preguntes sobre el Centre d’Esplai Joan Suñol. I tots tres es preparen per gaudir de la celebració del 50è aniversari d’aquest esplai.

Si vols llegir l’entrevista completa, prem l’enllaç

Recorda que el dissabte 30 de Març a partir de les 11.30 es celebren els 50 anys de l’esplai i si vols venir al dinar apuntat al següent enllaç abans del 10 de febrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s