L’#ESPLAIACASA

Aquests dies estic a casa tot el temps i m’avorreixo. Tot i que faci classes de l’escola online, miri alguna sèrie i faci videotrucades amb família i amics segueixo avorrida. De sobte, ve a veure’m la meva mare i em diu: “Martina! Mira, un correu de l’esplai! Et proposen un repte per aquesta setmana! Vols fer-lo?”; i jo responc: “Clar! I tant que vull!!”.

El primer repte, el del Kahoot de l’esplai no vaig fer-lo perquè no vaig arribar a temps. Però la resta els he fet tots i m’han encantat. El repte que més m’ha agradat és el del Brownie a la tassa. Aquest l’he seguit preparant més dies i, inclús, m’he grabat preparant-lo per un projecte per l’assignatura de castellà de l’escola.

L’esplai sempre em treu un somriure, és com una segona família per mi. I fins i tot, en aquests moments, m’ofereixen temps per desconnectar i divertir-me. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s