PRIMER TRIMESTRE 2020

Aquest primer trimestre ha estat complicat per a tots i totes nosaltres en molts àmbits de les nostres vides. I en això, també s’hi suma l’esplai. Per recordar aquest primer trimestre, us deixem un breu recull dels dies que hem gaudit de l’esplai!

Durant aquest breu primer trimestre, el grup de Picarols ha fet un grapat d’activitats molt divertides. Vam començar l’esplai amb moltes ganes, amb jocs per conèixer els nostres companys i fer nous amics!
Fent una gimcana per tot el parc vam aprendre coses interessants de la cultura Catalana.
Tots plegats vam resoldre ràpidament el trencaclosques final!
Els dies que ens va tocar fer esplai des de casa res ens va aturar per ajudar a en Tintín amb les seves aventures. Vam aconseguir trobar el robot que la malvada Carolina de Souza havia segrestat, i també alguna de les seves emocions!
Amb quines noves aventures ens toparem el nou trimestre?
Els vostres monitors i en Tintín us desitgen Bon Nadal!
El primer dia vam conèixer el nostre grup i vam pensar en les actituds que volíem tenir de cara al nou curs.
Aquest any hem fet algunes tardes de dissabte telemàticament. És una experiència nova i molt diferent però ens encanta poder mantenir el contacte amb tot el grup!
Vam començar la tarda d’esplai fent un taller culinari preparant diferents i tots tenen molt bona pinta !!! Nyam Nyam.
Vam fer un memory amb les cares dels nens/es del grup per coneixe’ns més.
L’última tarda d’esplai vam estar jugant a “l’atrapa un millon” Per ajudar al Kronk i a la Jaqueline Clark
El grup de flames hem estat parlant i treballant la igualtat de gènere tot comparant: anuncis, pel·lícules, cultures, etc.
En Delphin es va posar en contacte amb totes nosaltres perquè l’ajudéssim a trobar i parlar amb les seves germanes per informar-les dels fets tan horribles que passarien al futur. Per això, vam fer un scape room molt intens i divertit. Aquí veure-ho com vam acabar després de molts enigmes i riures.
La Carolina, en Edward i la Felisha Adams ens van proposar el gran concurs “Wow so hot!”, vam haver d’esforçar-nos i demostrar el nostre coneixement i habilitats lingüístiques, creatives, culturals, físiques…Us deixem unes proves de com ho vam fer!
Després d’esforçar-nos molt en les diverses proves del concurs vam aconseguir uns premis molt dolços!!
Com cada inici de curs, els joves de Zenits van recordar els noms i gustos a la resta del grup. Aquesta vegada però, les presentacions eren una mica diferents ja que ho feien mitjançant un feed d’instagram! A més, van descobrir algunes de les qualitats de les seves monitores i monitor! 😜
També, vam poder recordar com era gaudir l’esplai com nens petits jugant a diversos jocs com el “tragabolas” gegant i el joc de les cadires al revés.
Finalment, per amenitzar els dissabtes que no vam poder fer esplai tots junts, vam treballar en equip per fer un scape room en un temps limitat. També, vam demostrar les nostres capacitats pinturillístiques amb tota mena de dibuixos difícils d’entendre i fins i tot una vila del pingüí virtual!
Aquest curs hem hagut de fer diversos dies online, però ens hem divertit! Hem jugat a la Vila del Pingüí i ens hem disfressat en pocs minuts i hem estat molt creatius! Jejeje 😊
L’últim dia, vam fer un tió-amicinvisible! Els regals van ser molt especials i vam gaudir d’una jornada una mica nadalenca!
Aquest primer trimestre al grup de Formació ens ha servit per situar-nos en el que serà el curs així com començar a adentrar-nos en la tasca educativa. Per això hem començat amb algunes de les formacions: La primera per veure quines son les nostres expectatives vers al curs i en quin moment ens trobem amb l’esplai.
La següent va ser sobre els jocs i la seva metodologia de preparació-realització-avaluació. No només ens acompanya la teoria sino que vam poder posar en pràctica les nostres habilitats en el joc i tornar a ser infants un dissabte més.
Finalment per acomiadar el trimestre amb molt bon peu vam tenir la companyia d’en Grau que va fer-nos una sessió de pedagogia n que no només vam aprendre sino també cam qüestionar-nos el sentit de tot allò que fem. Des d’aquí li volem donar les gràcies i fer-li arribar una abraçada ben forta.
La Covid ens ha fet trontollar els nostres plans pel curs, però el que sabem és que tornarem, i amb més ganes que mai!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s