Esdeveniments febrer 2022

Aquest mes de febrer hem tingut dues gran celebracions a l’esplai: el dia de Mare de Déu de l’Alegria i el Carnaval.

Per començar, el dia de Mare de Déu de l’Alegria, és molt important per a nosaltres. Aquesta és la patrona dels esplais i representa tots aquells valors que tant ens caracteritzen i ens fan crèixer. Malauradament, la Mare de Déu de l’Alegria havia perdut el seu cor i, amb aquest, els valors que la fan ser com és. El nostre esplai germà, el CE Lluís Maria Chanut, aquell mateix dissabte al matí, va recuperar una meitat del seu cor i, a la tarda, la nostra missió va ser trobar l’altra meitat i retornar-la a la Mare de Déu de l’Alegria. Guiats telemàticament pels grups d’infants i joves del Chanut vam aconseguir-ho i la patrona dels esplais va tornar a ser la que era!!! En el següent vídeo, expliquem al nostre esplai germà la feina feta i els agraïm els seus esforços. Visca la Mare de Déu de l’Alegria! Suñut sempre!!!

Finalment, l’últim dissabte de febrer va arribar la tradicional i esperada rua de Carnaval. Enguany la temàtica era Les Plantes i l’esplai era l’anomenat Jardí del Suñol. En aquest jardí trobareu de tot: plantes carnívores, dents de lleó, salzes ploraners, gira-sols, palmeres, cactus i, com no, els jardiners i jardineres que ens cuiden i ens reguen! Aquí teniu el vídeo del Carnaval 2022 del Centre d’Esplai Joan Suñol:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s