MARÇ 2022

Aquí teniu l’esperat recull de fotografies del mes de març per grups:

El primer dissabte de març vam realitzar una investigació per saber quin personatge del regne de la fantasia va atacar al savi. Finalment vam descobrir que va ser la Trackneridys.
A l’excursió vam fer una petita obra de teatre que representa quan el Fiodor va ser escollit protector del picarol sagrat.
Vam gaudir molt jugant al tres en ratlla per relleus de una manera diferent y molt y molt divertida.

A l’excursió de març vam veure una pel·lícula xulíssima! A més, vam menjar crispetes, que eren boníssimes. Una activitat tranquil·la que vam gaudir molt.
Res atura a Brivalls, caminem sota el sol o sota la pluja amb ganes! La passada excursió vàrem fer una bona caminada fins a la casa i, tot i això, vam arribar-hi amb molta energia per fer totes les activitats.
Diumenge al matí vam fer una gimcana per tota la casa, com vam riure intentant esbrinar el missatge que ens deien els companys mentre teníem auriculars amb la música al màxim.
El 19 de març vam participar en la recollida solidària que organitzava el nostre esplai germà Lluís Maria Chanut. Vam dividir-nos per grups i, durant tota la tarda vam buscar pel barri a persones que hi volguéssim participar.
Sembla que els dolents tornen a molestar als nostres superherois. El darrer dissabte vam entrenar-nos tots junts i estem preparats per guanyar. A més, vam alliberar a la Chispitas abans que l’obliguessin a confessar on s’amaguen els poders.
Vam començar el mes veient ‘Donde viven los monstruos’ tots plegats. Biblioteca, sofà, coixins, crispetes… teníem de tot! I no només vam veure la pel·li, és clar, sinó que després vam parlar sobre les emocions que hi sortien i les vam traslladar al nostre dia a dia. Una tarda rodona!
I de nou d’excursió, això sí, passada per aigua eh! No sabíem com acabaríem arribant a la casa si caminant, nedant o en barca, però després d’una hora de camí vam arribar-hi. Això sí, no podíem no parar-nos a fer una foto-mirall a meitat de camí! Com sempre, vam fer una celebració de la paraula molt bonica en què ens vam dibuixar els uns als altres i diumenge vam fer un Among Us! Les expectatives estan molt altes ja, a veure què ens depara la pròxima excursió 🙂
I després d’una excursió així no podíem quedar-nos enrere. Quins dos dissabtes ens esperàven! El primer vam fer la Suñi MET Gala, en què vam gravar tres videoclips en grup! 3, 2, 1… acció! Coreo per aquí, coreo per allà i quins vídeos! Disfressats, els 3 grups van acabar fent una desfilada al teatre i presentant els vídeos a la resta del grup. Quin talent!
I ara sí, vam arribar a l’últim cap de setmana de març. Feia molt de temps que volíem fer una activitat com aquesta, en què tractéssim la diversitat i la veiéssim com a part del nostre dia a dia! Cadascú érem un personatge i vam anar-ne descobrint diferents aspectes: la nacionalitat, el gènere, la religió… Quina sorpresa i quina alegria veure com tots el grup de Xaloc va sortir havent après moltíssimes coses noves i volent ser encara més respectuosos amb els altres. Així sí, Xaloc!
Quin gran repte!! Vam fer un “Tu cara me suena” d’allò més divertit, quins intèrprets i cantants tenim a Flames!
A l’excursió els joves de flames van preparar les activitats per tothom adequant-se a infants de totes les edats, quin gran repte ser monitor/a.
Després d’equivocar-nos de casa i agafar diversos trens vam arribar a l’alberg on vam trobar a la Bela, germà de l’Edward i un home llop enfadat. Quina gran aventura!!
Els joves van tornar a fer activitats que feien quan eren més petits, com a Picarols o Brivalls. Vam jugar a matar, la pastora, l’aranya peluda, a les tasses i tant als joves i com als monitors ens va agradar tornar a jugar a jocs que jugàvem anys enrere.
Vam anar a la Troca Jove d’excursió, organitzada pel MOVIMENT DE CENTRES D’ESPLAIS CRISTIANS CATALANS (MCECC) amb el grup de Joves de l’esplai i amb altres esplais de Catalunya. Mitjançant activitats vam treballar alguns temes tabús que costa parlar als joves d’avui dia.
El primer dissabte vam jugar a l’Ubica-Pilla, com el Pilla-Pilla tradicional però, era a travès de WhatsApp que havíem d’ubicar-nos i pillar a algú pel barri.
Vam participar a la Troca Jove, organitzada pel MCECC, amb el grup de Zenits representant el CE Joan Suñol. L’Ari, del grup de Zenits, us explica més sobre aquesta excursió, una gran experiència.
Les joves van ser empresonades, s’havia de trobar la culpable d’un crim i així ho van fer, a travès de pistes i proves diverses. Van aconseguir ser alliberades a temps!
L’últim dissabte vam fer un HomeCinema on van ser les joves que van triar la pel·lícula amb uns sobres amagats per l’escola. Vam veure Cadena Perpetua, tot un clàssic, amb crispetes i sucs; i en bona companyia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s