Troca Jove 2022

Enguany, el grup de Zenits i Joves de l’esplai ha participat a la Troca Jove, trobada d’adolescents i joves d’esplais del MCECC. L’Ariadna ens explica com va viure aquesta experiència:

Per mi la Troca Jove van ser uns dies on vaig gaudir de l’espai i dels esplais, també de la gent que hi va anar i les activitats que vam fer.

El tema central de la trobada va ser els temes Tabú, un tema prou interessant. Ens van voler transmetre el missatge a través d’una obra de teatre, més concretament amb un circ on hi havia un mag, una ballarina, un pallasso, i la directora. Llavors, totes les activitats també anaven molt centrades i relacionades amb el tema. Personalment, el que he après i crec és que hi ha temes tabús que cal parlar obertament, ja que si no ho fem nosaltres ningú ho farà.


Jo vaig gaudir molt i m’ho vaig passar genial! Les activitats van ser entretingudes, algunes més mogudes que d’altres, però totes molt originals. Un exemple que destacaria és l’activitat de la tarda del dissabte: el Gran Joc de la Pinça. Els àpats van estar bastant bé i tot estava molt calent que ja és d’agraïr. Sobretot, el que em va agradar més va ser la post vetllada; allà va ser quan penso que vam fer més pinya. En resum de l’experiència, em quedo amb la gent que hem conegut dels diferents esplais i el temps que hem viscut tots plegats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s