50È ANIVERSARI

L’any 2019, el centre d’esplai Joan Suñol feia 50 anys i nosaltres n’estàvem ben contents. És per això que no vèiem una millor manera de celebrar-ho que organitzant una gran festa que arrepleguès infants i joves, famílies, monitors i monitores. Sense oblidar-nos, és clar, de convidar a tots aquells que, en algun moment de la seva vida, formessin part del nostre centre i han fet que l’educació en el lleure al Clot, mig segle desprès, encara sigui possible.

Des d’inici de curs ja vam iniciar la preparació d’aquesta: els monitors i monitores vam organitzar-nos en diferents comissions (publicitat, decoració, arxiu, fira, infraestructura, parlaments…) per tal que la festa es dugués a terme de la millor manera. A més, vam comptar amb la gran ajuda de famílies i infants de l’esplai, d’antics monitors i monitores, i d’altres membres antigament vinculats al nostre centre. Finalment, després de molts mesos de dedicació, el dissabte 30 de març de 2019 es va poder gaudir de la celebració i ens ho vam passar d’allò més bé!

La jornada es va inaugurar amb la Marta i el Roger, els pares delegats, fent el pregó de la festa. Tot seguit, el grup d’animació La Tresca i la Verdesca van començar a animar la festa pels menuts de l’esplai. I a l’hora de dinar, vam gaudir d’una molt bona paella en comunitat. Després es va fer la fira, on petits i grans vam poder jugar i conèixer una mica més l’esplai. Seguidament; els parlaments, el concurs de pastissos, la bufada de les espelmes i l’eucaristia. Quan va caure la nit, vam fer un bon sopar amb diferents tipologies de menjar gràcies als Food Trucks. I finalment, un bon tancament formant amb bengales un 50 i uns brillants focs artificials per concloure la festa! 

A continuació podeu veure un breu recull de fotografies d’aquest gran dia:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Seguidament, teniu enllaçats els videos sobre el 50è aniversari de l’esplai Joan Suñol. En primer lloc, 50 anys d’esplai conté el testimoni de diferents persones vinculades al centre per fer un repàs de la nostra història i un homenatge als qui el formen 50 anys després.

En segon lloc, 50è ANIVERSARI  recull una sèrie de moments del que va ser la gran festa que va tenir lloc el 30 de març del 2019.

Per últim, us fem arribar el desig de l’equip educatiu al bufar les espelmes del pastís (esperem que, tot i dir-lo públicament, es compleixi…)

Els monitors i monitores desitgem que el centre d’esplai Joan Suñol perduri per sempre!