NOTÍCIES

INSCRIPCIONS ESTIU 2021

Ja està la llista d’admesos! Per mirar-la, prem el següent enllaç:

En el cas que no et trobis en la llista d’admesos és possible que estiguis en la llista d’espera:

Els criteris de prioritat en l’admissió d’infants i adolescents es poden trobar en el següent document: 

Per tal d’adaptar-nos a les mesures de la COVID-19, les reunions de famílies de cada activitat d’estiu es faran a mitjans de juny. Ben aviat concretarem les dates.

Podeu anar omplint la documentació següent:

Recordeu portar la fotocòpia del DNI de la persona que ha firmat l’autorització.

Un cop plena, la podeu deixar a la porteria de l’Escola del Clot (a nom del Centre d’Esplai Joan Suñol) o entregar-la durant una jornada d’esplai (Dissabte de 16:25 a 19:00).

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte, amb nosaltres, a través de cejoansunol@gmail.com.

En el cas que necessiteu realitzar una inscripció o preinscripció, premeu els següents enllaços (encara queden algunes places a algunes activitats):

PRIMER TRIMESTRE 2020

Aquest primer trimestre ha estat complicat per a tots i totes nosaltres en molts àmbits de les nostres vides. I en això, també s’hi suma l’esplai. Per recordar aquest primer trimestre, us deixem un breu recull dels dies que hem gaudit de l’esplai!

Durant aquest breu primer trimestre, el grup de Picarols ha fet un grapat d’activitats molt divertides. Vam començar l’esplai amb moltes ganes, amb jocs per conèixer els nostres companys i fer nous amics!
Fent una gimcana per tot el parc vam aprendre coses interessants de la cultura Catalana.
Tots plegats vam resoldre ràpidament el trencaclosques final!
Els dies que ens va tocar fer esplai des de casa res ens va aturar per ajudar a en Tintín amb les seves aventures. Vam aconseguir trobar el robot que la malvada Carolina de Souza havia segrestat, i també alguna de les seves emocions!
Amb quines noves aventures ens toparem el nou trimestre?
Els vostres monitors i en Tintín us desitgen Bon Nadal!
El primer dia vam conèixer el nostre grup i vam pensar en les actituds que volíem tenir de cara al nou curs.
Aquest any hem fet algunes tardes de dissabte telemàticament. És una experiència nova i molt diferent però ens encanta poder mantenir el contacte amb tot el grup!
Vam començar la tarda d’esplai fent un taller culinari preparant diferents i tots tenen molt bona pinta !!! Nyam Nyam.
Vam fer un memory amb les cares dels nens/es del grup per coneixe’ns més.
L’última tarda d’esplai vam estar jugant a “l’atrapa un millon” Per ajudar al Kronk i a la Jaqueline Clark
El grup de flames hem estat parlant i treballant la igualtat de gènere tot comparant: anuncis, pel·lícules, cultures, etc.
En Delphin es va posar en contacte amb totes nosaltres perquè l’ajudéssim a trobar i parlar amb les seves germanes per informar-les dels fets tan horribles que passarien al futur. Per això, vam fer un scape room molt intens i divertit. Aquí veure-ho com vam acabar després de molts enigmes i riures.
La Carolina, en Edward i la Felisha Adams ens van proposar el gran concurs “Wow so hot!”, vam haver d’esforçar-nos i demostrar el nostre coneixement i habilitats lingüístiques, creatives, culturals, físiques…Us deixem unes proves de com ho vam fer!
Després d’esforçar-nos molt en les diverses proves del concurs vam aconseguir uns premis molt dolços!!
Com cada inici de curs, els joves de Zenits van recordar els noms i gustos a la resta del grup. Aquesta vegada però, les presentacions eren una mica diferents ja que ho feien mitjançant un feed d’instagram! A més, van descobrir algunes de les qualitats de les seves monitores i monitor! 😜
També, vam poder recordar com era gaudir l’esplai com nens petits jugant a diversos jocs com el “tragabolas” gegant i el joc de les cadires al revés.
Finalment, per amenitzar els dissabtes que no vam poder fer esplai tots junts, vam treballar en equip per fer un scape room en un temps limitat. També, vam demostrar les nostres capacitats pinturillístiques amb tota mena de dibuixos difícils d’entendre i fins i tot una vila del pingüí virtual!
Aquest curs hem hagut de fer diversos dies online, però ens hem divertit! Hem jugat a la Vila del Pingüí i ens hem disfressat en pocs minuts i hem estat molt creatius! Jejeje 😊
L’últim dia, vam fer un tió-amicinvisible! Els regals van ser molt especials i vam gaudir d’una jornada una mica nadalenca!
Aquest primer trimestre al grup de Formació ens ha servit per situar-nos en el que serà el curs així com començar a adentrar-nos en la tasca educativa. Per això hem començat amb algunes de les formacions: La primera per veure quines son les nostres expectatives vers al curs i en quin moment ens trobem amb l’esplai.
La següent va ser sobre els jocs i la seva metodologia de preparació-realització-avaluació. No només ens acompanya la teoria sino que vam poder posar en pràctica les nostres habilitats en el joc i tornar a ser infants un dissabte més.
Finalment per acomiadar el trimestre amb molt bon peu vam tenir la companyia d’en Grau que va fer-nos una sessió de pedagogia n que no només vam aprendre sino també cam qüestionar-nos el sentit de tot allò que fem. Des d’aquí li volem donar les gràcies i fer-li arribar una abraçada ben forta.
La Covid ens ha fet trontollar els nostres plans pel curs, però el que sabem és que tornarem, i amb més ganes que mai!

MESURES COVID-19

Tot seguit tindreu la informació necessària en relació de la COVID-19 i l’esplai:

Aquest és el document de declaració de responsabilitat per les famílies en relació amb la situació de la pandèmia generada per la Covid-19. El primer dia d’esplai s’ha de portar firmat.

A continuació teniu un cartell informatiu sobre les mesures i les nostres jornades d’esplai:

Cloenda del curs d’esplai!

Aquest curs d’esplai està sent peculiar i diferent, però com tots els cursos necessitem una bona cloenda i un bon comiat!

El proper dissabte 13 de juny a les 16.30h us convidem als infants i adolescents, a fer un comiat telemàtic! Cada grup d’esplai farà el seu propi comiat a través de videotrucades (en breus enviarem l’enllaç i dades per poder entrar a la videotrucada de cada grup).

En aquesta vídeo-trobada tindrem diferents sorpreses com l’estrena del vídeo de la cançó del 50è, un curiós concurs de pastissos i el mític show de comiat! Posteriorment tots aquests vídeos estaran penjats al nostre canal de YouTube.

Així que us animem a gaudir d’una diferent tarda d’esplai!