NOTÍCIES

Novembre 2018

Aquest mes de novembre hi hagut moltes activitats xules i diverses a l’esplai. Per això aquí us deixem algunes fotografies d’aquest mes! Gaudiu-les!

El diumenge 25 de novembre, els pares venen com a ‘gent del planeta surprise’ i ens ensenyen als infants i als monitors de Picarols, una dança ben coneguda, ‘La Macarena’. Conjuntament, vam poder gaudir d’activitats, com la guerra de gomets, on tots vam acabar plens i plens de colors vius! Des de l’equip de monitors de Picarols volem agraïr l’assistència de tots els pares i mares!

Durant l’excursió vàrem ajuntar tot el foc per donar llum al nostre amic Jon!

Durant l’excursió vam fer cim al Puigsagordi juntament amb el grup de Joves! Va ser molt divertit!

 

Després de dissabtes preparant, diumenge 17/11 vam poder participar a les festes del barri per fer conèixer l’esplai i vendre aquestes bosses fetes per nosaltres que van quedar tant be!

 

Tot el grup junt vam aconseguir pujar el Taga (2040m) i ens vam guanyar l’orgull d’haver-ho aconseguit amb esforç i això si, unes bones agulletes l’endemà. Ens quedem amb el record del que vam viure i les vistes espectaculars per damunt els núvols.

Malgrat no haver poder gaudit de les festes del barri del Clot per motius climatològics, el grup de Zenits ha aprofitat el seu car d’allò més bé! 3,2,1… Que començi la cursa!

El divendres 16 va ser el Gospel Fest. El grup de Joves vàrem col·laborar com a voluntaris. Agraïm l’esforç dels organitzadors, cantaires, directors i a tots els participants!

El grup de Formació durant la sessió d’animació a càrrec del Martí Verdú, ex-director del centre, i la sessió del mètode PRA, fonament principal de la metodologia de treball del centre.

El grup de Formació va participar d’una expèriencia d’interioritat i fe durant 5 dies a la comunitat Taizé a França. Ha sigut una oportunitat per a descubrir-se un mateix, desconnectar del ritme diari i conèixer un munt de joves de les diferents escoles de Jesuïtes de Catalunya i fins i tot València! En total, 300 joves van gaudir-la!

Octubre 2018

Comencem aquest nou curs amb moltes ganes i com ja sabeu amb la publicació mensual de les fotografies de cada grup. Esperem que gaudiu d’aquest breu recull fotogràfic!

Tot i la pluja, vem poder sortir una estona i gaudir dels voltants de la casa de colònies!

Durant l’excursió el grup de Brivalls vam poder dibuixar i ballar al ritme de diferents músiques.

A la primera celebració de la paraula vam conèixer el Petit Príncep.

Mans amunt que pintem les bosses! Preparant la paradeta.

Aquesta excursió Flames i Zenits hem anat junts d’excursió. I tot i la pluja, va ser una excursió plena de bons moments!

El grup de Zenits ja està treballant en la construcció del carro per les festes del barri del Clot. Aquest any el carro de l’esplai serà molt reivindicatiu.

El grup de joves està colaborant amb el projecte solidari GOSPEL FEST!

Tambié van aprofitar l’excursió per visitar Manresa

 

El grup de Formació va gaudir de la seva primera sessió formativa amb diferents dinàmiques de grup gràcies al pare i ex-monitor del centre Grau Ussetti! Al final van construir entre tots una torre de materials bastant curiosa!
Durant l’excursió d’aquest mes, el grup de Formació ha pogut conèixer de forma profunda al nostre centre de la mà de la mateixa responsable, la Txell Vilaclara.

EQUIP EDUCATIU 2018 – 2019

Aquest curs 2018-2019, som aquest equip educatiu.

Meritxell Vilaclara (responsable i cap pedagògic), Andrea Recacha (secretària), José Luis Martínez (economista), Pere Borràs (conciliari), Oscar Cabo (animador de la fe), Roger Torrebadella i Marta Gallart (pare i mare delegats)

Jordi Duran (coordinador), Alejandra Garcia, Gonzalo Canónigo i Laura Aparicio

Anna Guimerà (coordinadora), Pol Garcia i Helena Atienza

Roger Vilaclara (coordinador), Maria Cuatrecases i Laura Martínez

Andrea Recacha (coordinadora), Clàudia Celades, Oriol Villarino i Irene Hernàndez

Guille Cabo (coordinador), Núria Martínez i Xavi Blanes

Rodrigo Álvarez (coordinador) i Jordi Velasco

Pablo García (coordinador)