NOTÍCIES

Recés de l’equip educatiu

El cap de setmana del 9 i 10 d’abril, els monitors de l’esplai Joan Suñol vam realitzar un recés a la cova de Manresa. I us preguntareu, què és un recés? Doncs es tracta d’una escapada que implica allunyar-se per un temps de les obligacions quotidianes i dels assumptes materials. Serveix per dedicar-se a connectar amb un mateix permetent-nos créixer tant en l’àmbit personal com espiritual.

Continua la lectura de “Recés de l’equip educatiu”

INSCRIPCIONS ESTIU 2022

El període de preinscripcions i inscripcions està tancat. El dimarts 19 d’abril publicarem les llistes d’infants i adolescents admesos a les activitats d’estiu, així com la llista d’espera en cas que sigui necessària. En aquest mateix correu, també s’informarà dels diferents dies en què tindran lloc les reunions de famílies de les diferents activitats d’estiu per detallar el seu funcionament, organització i formalitzar la inscripció dels infants i adolescents.

En cas d’haver fet la preinscripció i no haver rebut cap correu, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre mail: cejoansunol@gmail.com

Els criteris de prioritat en l’admissió d’infants i adolescents es poden trobar en el següent document:

“Què em tocarà aquest any?”

Ja ha arribat febrer i ens envaeixen sentiments de neguit, il·lusió i emoció, tot l’equip sap què s’apropa, sabem què significa l’arribada de febrer… comença la preparació de les activitats d’estiu! Cada any s’inicia el mateix ritual, amb les mateixes sensacions però, cada any, com si desconeguéssim el que ens ve, tenim les mateixes preguntes, els mateixos somnis i els mateixos nervis.

Continua la lectura de ““Què em tocarà aquest any?””

Hem fet el cim!

A l’esplai ens agrada estar en contacte amb la natura sempre que podem. A més d’anar d’excursió a cases de colònies envoltades d’espais verds, marxem a fer rutes per l’entorn i, fins i tot, pugem muntanyes! Hem demanat al grup de Flames que reflexionessin sobre el fet de caminar i el que suposa fer un cim. A continuació us fem un recull del que ens han fet arribar.

Continua la lectura de “Hem fet el cim!”